WordPress

Meer dan 60 miljoen website wereldwijd draaien op WordPress. Het is veruit het meest gebruikte cms en begrijpelijk ook. Het ziet er goed uit, kan heel veel en is gratis in aanschaf en gebruik.

Heeft u specifieke eisen en wensen voor uw website, dan is WordPress niet altijd meer de optimale keuze, dan kunt u ook terecht bij ons voor een maatwerk website. Maar meestal volstaat WordPress. Wij helpen u graag bij het opzetten en implementeren van WordPress.

De uitstraling van uw website is het resultaat van een thema. Er zijn gratis thema’s en thema’s die geld kosten. Wilt u het gekozen thema wijzigen, meer in uw stijl krijgen, wij helpen u graag. Heeft u een eigen design dat een WordPress thema moet worden, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

WordPress is goed uit te breiden met plugins die het nut en de functie van uw website vergroten. Indien wij uw WordPress site ontwikkelen dan selecteren wij de juiste plugins en zorgen dat deze goed werken met uw website. Heeft u een specifieke plugin nodig die nog niet beschikbaar is, deze kunnen wij voor u bouwen.

Heeft u interesse in een WordPress webiste? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op