WordPress plugins

WordPress is een zeer compleet product. Maar geen enkel product kan alles ondersteunen dat iedereen wilt. Met een WordPress plugin worden de functies van WordPress uitgebreid. Deze plugins kunnen simpel zijn als het weergeven van een nieuwsfeed tot zeer complexe plugins als een forum of een complete webshop. Er zijn zeer veel plugins gratis beschikbaar. Er zijn ook veel plugins beschikbaar waarvoor betaald moet worden.

Meestal kan u prima uit de voeten met een reeds bestaande plugin, maar soms heeft u specifieke wensen, daar kunnen wij u bij helpen. Wij bouwen plugins die gemakkelijk in het gebruik zijn en u ondersteunen in wat u wilt bereiken met uw website.

Het opbouwen en versturen van een nieuwsbrief met een externe partij op basis van de informatie reeds beschikbaar in WordPress? Het beheren van video’s? Een betaal module gekoppeld via een datakoppeling? Het is allemaal mogelijk.

Heeft u specifieke vragen, interesse in een maatwerk WordPress plugin? Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op