HTML5 & CSS3

HTML kunt u zien als de blokkendoos van uw website, het blokje kan tekst zijn, kan een foto zijn het kan van alles zijn. CSS verteld uw webbrowser waar ieder blokje moet staan en hoe het eruit moet zien. HTML en CSS zijn er al vele jaren en zodra de browser door gekregen had waar hoe de blokjes moesten staan was het klaar. Uw site zag eruit zoals hij eruit zag en veranderde niet.

Met de introductie van de nieuwste generatie HTML, HTML5 en de nieuwste generatie CSS, CSS3 is er meer mogelijk.

Met HTML5 is er veel mogelijk geworden, het tekenen van plaatjes, andere formulieren, video als onderdeel van de pagina, offline opslag van data, veel is er veranderd. Gelukkig hoeft u zich er niet mee bezig te houden, dat doen wij.
Stap voor stap een formulier invullen en valideren zonder dat de gebruiker verbonden moet zijn met het internet, het kan tegenwoordig. Wij kennen deze technieken en gebruiken ze.

Dankzij CSS3 is het nu mogelijk ieder lettertype te gebruiken, in tegenstelling tot het gebruiken van lettertypes die iedereen op zijn eigen computer heeft geïnstalleerd. Uw website ziet er dus nog beter uit. Daarnaast zijn animaties, transformaties, transities en nog meer mogelijk geworden. Ook hier hoeft u zich niet druk om te maken, wij kennen ook deze technieken en gebruiken ze.

Met CSS3 is het ook mogelijk geworden om een responsive website te maken die zich niet alleen aanpast aan de afmetingen van het scherm, maar zich ook aanpast op basis van de mogelijkheden van de tablet of telefoon.

Geïnteresseerd in een website met die gebruik maakt van HTML5 en CSS3? Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op