Datakoppelingen

Het verkrijgen of delen van informatie is een belangrijk gegeven in de huidige wereld van internet. De informatie die u heeft, kunt u beschikbaar willen stellen aan anderen, dat gaat via een datakoppeling. U kunt data uit verschillende bronnen beschikbaar willen stellen aan uw bezoeker, die informatie wordt opgehaald met behulp van datakoppelingen. Een maartwerk oplossing voor uw betalingen via een pay provider? Ook die gaan via datakoppelingen. Een datakoppeling is dus eigenlijk niets meer dan het aanleggen van een telefoonlijn tussen twee data bronnen en vertellen hoe ze met elkaar moeten praten.

U kunt dit vaak handmatig doen, maar computers zijn er beter in, werken sneller en vinden het niet vervelend om informatie te kopiëren. Daarnaast hoeft de website bezoeker niet op uw te wachten, maar krijgt de informatie zodra deze beschikbaar is. De uitwisseling van gegevens tussen verschillende platformen gaat via datakoppelingen.
Bij Webmechanics kunnen wij de gewenste datakoppelingen implementeren in uw website of in uw beheer systeem.

Wilt u uw gegevens beschikbaar stellen aan anderen, wij bouwen ook datakoppelingen of zeer gerichte koppelingen tussen specifieke systemen.

Uw tijd is kostbaar. Laat het domme werk over aan de computer, zo kunt u zich richten op wat belangrijk is. Uw bedrijf groter en mooier maken.

Heeft u interesse in een datakoppeling? Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op