Website FKA

Klant

Het FKA is dé kantorennetorganisatie voor administratiekantoren en accountantskantoren in Nederland en uw sparringpartner. Het FKA faciliteert en biedt de aangesloten kantoren ondersteuning op vele gebieden zonder verplichtingen op te leggen.

www.fkakenniscentrum.nl

Werk

Het FKA had nog geen website. Voor hun is een WordPress website opgezet. Gekozen is voor een bestaand thema, dit thema is aangepast aan de behoefte van het FKA.

Het FKA heeft leden, deze leden kunnen inloggen en daarmee in het afgeschermde deel van de website komen, waar zij toegang hebben tot bijvoorbeeld het kennisnet met tientallen uitgewerkte artikelen over fiscaliteit. De leden kunnen via de website lid worden van het FKA waarbij zij geautomatiseerd toegang krijgen tot het beveiligde gedeelte van de website.

Het FKA verzorgd een dagelijkse nieuwsbrief en een wekelijkse nieuwsbrief. Voor het verzenden van deze nieuwsbrieven is een maatwerk WordPress plugin gemaakt die het makkelijk en snel maakt om de nieuwsbrief te verzenden. Voor het verzenden van de nieuwsbrief wordt gebruik gemaakt van een datakoppeling met MailChimp.

Techniek

Wilt u ook zo’n website? Neem contact op!