Website Export Motoren

Klant

Export Motoren is een onderdeel van Motor Motion. Zij leveren motoren voor de export en voor handelsdoeleinden. De motoren die zij verkopen worden verkocht zonder enige vorm van garantie maar wel tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor is de doorloopsnelheid heel hoog.

www.exportmotoren.nl

Werk

Voor Export Motoren is een maatwerk website en beheersysteem opgezet. Dit beheersysteem is het beheersysteem dat ook voor Motor Motion is gemaakt. Dit beheersysteem is licht gewijzigd om specifiek om te gaan met de benodigdheden van Export Motoren.

De website is op verzoek van Export Motoren zo simpel mogelijk gehouden. Dit om in lijn te blijven met het doel van Export Motoren. Zonder enige poespas een motor kopen tegen handelsprijzen of voor de export.

Dankzij het beheersysteem en de koppelingen tussen de verschillende bronnen en advertentieportalen hoeft de motor maar 1 keer ingevoerd te worden. De motoren worden gesynchroniseerd met hun garage software via een maatwerk datakoppeling. Motoren die zij daar invoeren komen automatisch in hun beheersysteem en als de motor verkocht wordt, wordt deze ook automatisch verwijderd van de website.

Techniek

Wilt u ook zo’n website? Neem contact op!