Werkwijze

Webmechanics is een oorspronkelijk Rotterdams bedrijf, het adagium “niet lullen maar poetsen” is op ons van toepassing. In onze offertes vindt u dan ook geen pagina’s met mooie verhalen en uitgebreide stukken technische tekst.

Alvorens een offerte op te stellen komen we indien nodig bij u langs om duidelijk te krijgen wat u nodig heeft. Zo weten wij wat wij voor u kunnen maken en krijgt u van ons ook een prijsopgave waar wij ons aan houden. Duidelijkheid. Geen verborgen kosten. Wij houden ervan en onze klanten ook.

Heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contact formulier in en laat ons contact met u opnemen.

Over ons

Webmechanics werd al in 2009 opgericht door Joost Kalwij, toen nog onder de naam Kalwij ICT. Het bedrijf bood al vanaf het begin een brede ondersteuning op het vlak van de ICT. Klanten konden bij ons terecht voor hun problemen met computers en netwerken en ontwikkelden maatwerk websites en web apps.

De focus van het bedrijf is steeds meer komen te liggen op complexe maatwerk websites en websites gebaseerd op WordPress. Indien nodig worden datakoppelingen gemaakt met externe bronnen.

Webmechanics in één zin?
Het oplossen van een complex probleem en deze oplossing in een maatwerk website gieten, die door de klant als overzichtelijk, duidelijk en eenvoudig wordt ervaren.

  • Wij begrijpen wat u bedoelt

    ICT-nerds hebben hun eigen taal. Die hoeft u bij gelukkig ons niet te spreken. Wij spreken namelijk ook uw taal en begrijpen wat u wilt. Wij vertalen hun taal in begrijpelijke taal zodat u vooraf duidelijk weet wat wij voor u gaan betekenen en wat wij gaan opleveren.

  • Standaard websites of maatwerk websites

    Of u nu een standaard WordPress website wilt of een maatwerk website die in het geheel vanaf de basis voor uw gemaakt wordt: wij hebben de ervaring in huis om u te helpen.

  • Ondersteuning daar waar en wanneer nodig

    Wij helpen u graag, ook als u uw website niet bij ons heeft laten maken. Heeft u een webshop en wilt u overstappen op een nieuwe payprovider? Uw huidige website responsive maken? Heeft u hulp nodig bij het verzenden en opmaken van mailingen? Wij hebben er ervaring mee en kunnen wij u daarbij helpen.

Neem contact op