PHP & Yii framework

Eerlijk is eerlijk, meestal kunt u met WordPress goed uit de voeten. Het is in de basis een degelijk product, werkt goed met SEO en is makkelijk aan te passen. Dan is het niet nodig een maatwerk website te bouwen. Wilt u gewoon een website, laat u niet misleiden, WordPress volstaat vaak. Wij helpen u daar graag mee.

Heeft u echter specifieke eisen en wensen voor uw website? Wilt u meer dan met WordPress mogelijk is. Soms ook, is een maatwerk website goedkoper dan het aanpassen van WordPress. Daar kunnen wij u bij helpen.
Een maatwerk beheer systeem, gekoppeld aan verschillende andere bronnen via datakoppelingen. Uw website voorzien van real time informatie uit andere systemen, specifiek voor u een systeem dat u tijd bespaard? Wij bouwen het. Wij gebruiken daarvoor PHP en het Yii framework.

PHP is de taal waarmee uw website met de server praat. De interactie tussen uw website en uw webserver gebeurt in deze taal. Het Yii framework is een PHP bibliotheek, in plaats van alles vanaf de basis zelf te schrijven, hergebruik je stukken code. In de taal PHP hoef je dus minder te schrijven en daardoor is het mogelijk een maatwerk oplossing te bieden tegen lagere kosten.

De werking van de website, de data die er nodig is en de weergave van de website worden van elkaar gescheiden. Wilt u in de toekomst een nieuwe functie toevoegen? Dit zorgt ervoor dat de kosten ook dan beheersbaar zijn.

Wilt u een maatwerk oplossing die u werk uit handen neemt en ook in de toekomst beheersbaar is? Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op