jQuery

Al zeer lang is JavaScript beschikbaar voor de meeste browsers. Het is de taal die uw internet browser spreekt. De bewegingen in een website, interacties met de website zonder dat er contact wordt opgenomen met de webserver, of juist wel contact opnemen met de webserver zonder dat de bezoeker moet wachten op het herladen van de pagina, dat gebeurt met JavaScript.

jQuery is een JavaScript bibliotheek. Dit zorgt er voor dat minder JavsScript geschreven moet worden en dus dat uw website eerder en tegen lagere kosten beschikbaar is. Tevens zorgt het ervoor dat de verschillen in de verschillende browsers ondervangen wordt, zodat iets dat in FireFox werkt ook in Safari of Chrome werkt.

Voorbeelden van het gebruik van jQuery zijn formulieren die verzonden worden naar de server, zonder dat de pagina als geheel ververst wordt. Het zorgt ervoor dat we een tekstblok of plaatje kunnen vergroten, verwijderen of op een andere plek in de website kunnen plaatsen. Wilt u door uw website navigeren zonder dat de gehele pagina ververst wordt? Dit kan met jQuery.

U zult verbaast zijn hoeveel van de dingen die op een webpagina gebeuren aangestuurd worden door jQuery. Afhankelijk van uw wensen implementeren wij de benodigde functies van jQuery.

jQuery helpt bij het krijgen van een dynamische snelle website. Wilt u meer weten hoe dat in uw website gebruikt kan worden? Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op